Zakelijk

De Muze geeft aan evenementen de ruimte!

De Muze Noordwijk is een perfecte locatie voor het organiseren van een congres, symposium, bedrijfspresentatie, voorlichtingsbijeenkomst, trainingsdagen, theaterpresentatie, personeelsfeest, receptie trouwfeest of nieuwjaarsfeest. Geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot 550 gasten.

De foyers, de prachtige Apollozaal en overige zalen, vormen de juiste ambiance die alle ruimte bieden aan een geslaagde bijeenkomst. De multifunctionele Apollozaal, 372 m2 vloeroppervlak en een hoogte van 8,5 meter, is te gebruiken met een vlakke vloer en tevens als amfitheater met 256 zitplaatsen in de zaal en 89 zitplaatsen op het balkon. De Muze is voorzien van moderne technische apparatuur en biedt een compleet cateringaanbod.

Binnen De Muze zijn diverse oefenruimten voor toneel- en muziekverenigingen die dagelijks, tegen speciale condities, hiervan gebruik kunnen maken. De ruime parkeergelegenheid op het aangrenzende Wantveld zorgt dat De Muze, naast het openbaar vervoer, per auto goed te bereikbaar is. Alle zalen in de Muze zijn te huur per dagdeel. Voor meer informatie over de mogelijkheden die de Muze u te bieden heeft, neem contact op met Natasja Heemskerk, via nheemskerk@demuzenoordwijk.nl.

Neem contact met ons op
 
 

Onze zalen

Van oefenruimte tot onze multifunctionele Apollozaal, 372 m2 vloeroppervlak en een hoogte van 8,5 meter.

Lees verder

 
Bezig met laden