Kaartverkoop bioscoop

De Muze is in gebruik als reguliere bioscoop gedurende alle schoolvakanties. Dagelijks draaien er films in de theaterzaal en speciale kinderfilms in de kelderzaal. In de kelderzaal hebben de films geen pauze en zijn het vrije plaatsen.
De toegangsprijzen:
Standaard   € 9,50             Toeslag 3D  € 1,00
Kelderzaal   € 5,50

Voor het (online) reserveren wordt € 1 per kaartje berekend. Kortingsacties zijn uitsluitend geldig voor films in de grote zaal en het reguliere tarief.

Tevens worden iedere maandagavond films vertoond.

MAILINGLIJST
Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing door een email te sturen naar: balie@demuzenoordwijk.

Informatie over de films
Informatie over de films, de prijzen en aanvangstijden wordt een aantal weken voor de start van de bioscoopperiode bekend gemaakt via www.demuzenoordwijk.nl. Via de website zijn trailers te zien door op de foto van de film te klikken. Ook wordt het programma bekend gemaakt in de lokale media.

Kijkwijzer
Films worden door filmdistributeuts met Kijkwijzer geclassificeerd. De Kijkwijzerpictogrammen geven ouders en opvoeders informatie tot welke leeftijd een film schadelijk kan zijn voor kinderen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.kijkwijzer.nl

3D films
In de theaterzaal worden ook 3D films gedraaid. De toeslag voor een toegangskaartje voor een 3D film bedraagt € 1,00. U ontvangt voor aanvang van de film een speciale 3D bril die na afloop van de film weer moet worden ingeleverd.

Placering kelderzaal
Wanneer u een kaartje aan de balie koopt, kent de zaal voor u een vrije placering.

Bioscoopbonnen
Zowel de Nationale Bioscoopbon als de Muze Cadeaubon worden geaccepteerd als betaalmiddel tijdens de bioscoopperiodes. De Nationale Theaterbon wordt niet aangenomen voor filmvoorstellingen.

Openingstijden balie

Tijdens de Bioscoopperiodes is de balie geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot aan de aanvang van de laatste film van de dag. Online is zichtbaar welke films op welke tijdstippen draaien. Het is mogelijk online direct kaarten te kopen of te reserveren. De barcode die u per e/mail ontvangt is uw toegangsbewijs en geeft directe toegang tot de zaal.

Consumptie niet inbegrepen
In het plaatsbewijs voor een filmvoorstelling is géén consumptie inbegrepen.

Kinder- en familievoorstellingen
Tijdens jeugdvoorstellingen zijn de kinderen onze belangrijkste gasten. Begeleiders wordt verzocht zoveel mogelijk rekening te houden met het zicht voor de kinderen. Er is een beperkte voorraad stoelverhogers aanwezig. Kinderen worden uitsluitend toegelaten onder begeleiding van minimaal één volwassene. Kinderen t/m 18 maanden worden niet toegelaten in de zaal.

Kaarten retour 

Het kan voorkomen dat u door onvoorziene omstandigheden verhinderd bent. In dat geval kunt u tot 5 dagen voor een voorstelling of concert uw toegangskaarten teruggeven. U krijgt een tegoedbon voor hetzelfde bedrag minus de administratiekosten van € 2,50 per kaart. U kunt alleen uw gehele bestelling retourneren, geen aparte kaarten. Wij geven geen geld retour. 

Laatkomers
Onze voorstellingen beginnen op tijd. Laatkomers worden niet eerder toegelaten dan na de pauze. Zie ook uw plaatsbewijs. Eén en ander geeft géén recht op restitutie.

Nog even napraten
Uw filmbezoek kunt u – onder het genot van een drankje en een hapje – na afloop ook voortzetten in onze foyer.

Rolstoelgebruikers (en hun begeleiders)
In de zaal zijn plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Als er gebruik gemaakt wordt van een rolstoel verzoeken wij u dit aan te geven bij de balie. Een aangepast toilet bevindt zich op de begane grond. Begeleiders van rolstoelgebruikers proberen wij zo dicht mogelijk in de buurt te plaatsen.

Slechthorenden
Slechthorenden kunnen gebruik maken van een infrarood geluidsversterkingsysteem. Door middel van een kinbeugel kan de voorstelling versterkt worden gevolgd (geschikt om te gebruiken zowel met als zonder hoortoestel). Indien u van deze kosteloze service gebruik wilt maken kunt u zich vóór de voorstelling melden aan de balie. Bij afgifte wordt uw naam genoteerd en betaalt u als borg € 20,00 of levert u uw huis- of autosleutels in. Het toestel levert u na de voorstelling weer bij de balie in.

Bemiddeling doorverkoop van plaatsbewijzen
Indien er een wachtlijst is kunnen wij bemiddelen in de doorverkoop van plaatskaarten die u niet gebruikt. Het entreegeld wordt gerestitueerd indien doorverkoop mogelijk is. U betaalt dan € 2,00 per plaatsbewijs aan administratiekosten. Tot 48 uur voorafgaand aan de voorstelling kunt u uw kaarten omwisselen of het saldo op uw intern tegoed laten bijschrijven.

Verlies van plaatsbewijzen
Bij verlies van een plaatsbewijs kunt u bij de balie een duplicaatkaart aanvragen. Kosten € 2,00 per kaart. Hiervoor dient u zich te legitimeren aan de balie.

Bezig met laden